Pendaftaran Agen Kad Kahwin


Jadi Agen Kad Kahwin

JANA PENDAPATAN DI RUMAH TANPA MODAL!
* Required

  Captionless Image

  Siapa yang layak?

  Antara individu yang sesuai menjadi agen ialah; – Penduduk Malaysia, Umur 18 ke-atas. – Penjawat Awam ( Bekerja di sektor kerajaan spt guru,askar,polis,jbtn kerajaan dll) – Kakitangan Swasta ( Pekerja Kilang,Pekerja Pej dll) – Perniaga kecil ( Perniaga alat tulis, bukit pengantin, fotorafi kahwin, andaman, katering dll) – Kepada sesiapa sahaja yang berminat.

  Captionless Image

  Penerangan Permohonan Agen

  Sebelum mendaftar, kami ingin anda fahami jenis Agent Kad Kahwin yang ditawarkan oleh pihak kami (ADA MARKETING SOLUTIONS SDN BHD-1095469-D) A) Agen Kad Kahwin ELITE (RM15) - Yuran Member RM15 - Yuran member akan dikembalikan RM5 Setiap order; order ke-4 boleh dapat EXTRA RM5. - Komisen akan dimasukkan ke bank account AGEN pada setiap ISNIN (selepas pengesahan FULL PAYMENT dari pelanggan) - Tempoh Kesahihan Agen 1 tahun dari tarikh pendaftaran. - Iklan PROMOSI Kad Kahwin dengan No Tel Agen akan disediakan. ♔JANJI TAK RUGI, anda boleh dapat balik jumlah RM20 dalam order ke-4♔ Contoh: Pelanggan tempah 100kp, rezeki anda RM15 Komisen dan RM5 Total RM20 akan dimasukan ke account anda. (Yuran RM15 member akan dikembalikan dalam 3 order pertama; order ke-4 anda dapat extra RM5) -------------------------------------------------------------------------------------------------- B) Agen Kad kahwin PREMIUM (RM30) - Yuran Member RM30 - Yuran member akan dikembalikan RM10 Setiap order; order ke-4,5 boleh dapat EXTRA RM20 - Komisen akan dimasukkan ke bank account setiap ISNIN. Tempoh Kesahihan Agen 1 tahun dari tarikh pendaftaran. - Iklan bagi PROMOSI Kad Kahwin dengan No Tel Agen akan disediakan. ♔JANJI TAK RUGI, anda boleh dapat balik jumlah RM50 dalam order ke-5♔ Contoh: Pelanggan tempah 100kp, rezeki anda RM15 Komisen dan RM10. Total RM25 akan dimasukakan ke account anda. (Yuran RM30 member akan dikembalikan dalam 3 order pertama; anda boleh dapat extra RM10 pada order ke4&5)

  Captionless Image

  Captionless Image

  Komisen Kad Kahwin

  Harga Rendah & Berkualiti Tinggi

  Komisen Bunting Kahwin & Banner Kahwin

   Bunting Kahwin & Banner Kahwin Murah
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  Captionless Image
  This is a required question

  Disclaimer

  *ADA Marketing Solutions berhak untuk membatalkan sesuatu pesanan sekiranya sikap pembelian seseorang pelanggan itu didapati mencurigakan atau bersifat kemungkinan untuk menipu. *ADA Marketing Solutions berhak untuk menukar terma & syarat atau membatalkan sebarang promosi pada bila-bila masa tanpa notis.
  Never submit passwords through Google Forms.
/static/forms/client/js/4160721686-formviewer_prd.js